Roteq Pillefyr

Kontakt

Fladmose Stræde 1
5900 Rudkøbing

kontakt@ksbioenergi.dk

 

Keld: +45 40 10 41 99
Steen: +45 21 21 23 74

Dit lokale smedefirma i Rudkøbing

Hos KS Bioenergi udfører vi smedearbejde med fokus på høj faglighed og godt håndværk. Når vi udfører vores smedearbejde, er det primært med brug af materialer som sort jern, rustfrit stål samt aluminium. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du har brug for et specialiseret og professionelt håndværk udført i de nævnte materialer. Vi laver også gerne maskinarbejde inden for jern- og metalindustrien, og vi står derfor også til rådighed i forbindelse med sådant et arbejde.

 

Vi har erfaring med mange forskellige typer af smedehåndværk samt forskellige typer af kunder, så vi står også klar med gode råd og vejledning, hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig. Vi er din lokale samarbejdspartner inden for smedearbejde i Rudkøbing på Langeland.

Vi realiserer dine drømmeprojekter indenfor smedearbejde

Vi har som smede påtaget os et væld af forskellige opgaver gennem mere end 30 år, hvorfor vi er meget fleksible i vores arbejdsgange. Vi har hjulpet kunder på Langeland og på tværs ad Danmark med udvikling af unikke produkter i stærke materialer, og vi er derfor blevet mestre i at tænke ud af boksen. Det kan også være, at du mangler smedearbejde i forbindelse med reparation af produkter, du allerede ejer, og dette hjælper vi også gerne med.

Godt håndværk er et resultat af en god dialog mellem dig og os

Du er mere velkommen til at kontakte os med henblik på udvikling af spændende produkter, som du ønsker fremstillet. Vi har igennem årene tillært os mange forskellige tilgange til løsninger af diverse smedeprodukter, og vi ønsker en tæt dialog mellem dig og os forud for bestillingen, så begge parter er garanteret, at arbejdet stemmer overens med dine ønsker.

 

Du kan tage kontakt til Keld på 40 10 41 99 eller Steen på 21 21 23 74 allerede i dag, så vi i fællesskab kan udfærdige en plan for dine ønsker. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@ksbioenergi.dk.