Kontakt

Fladmose Stræde 1
5900 Rudkøbing

kontakt@ksbioenergi.dk

 

Keld: +45 40 10 41 99
Steen: +45 21 21 23 74

Hvad koster et Roteq pillefyr?

Pillefyret fra Roteq, der er produceret i Danmark af danske KS Bioenergi, og er placeret på Langeland, har en fast pris på 43.750 kroner. Fyret er CO2 neutralt og testet samt godkendt af Teknologisk institut, så det lever op til de højeste standarder og krav til pillefyr.

 

Når du køber et pillefyr fra KS Bioenergi, tilbyder vi også montage. Vil du gerne montere pillefyret selv, er dette også en mulighed, eller du kan montere det i samarbejde med en VVS’er.

Pillefyr pris inkl. montering

Der findes ikke en enkelt pris for montering, da det varierer fra husstand til husstand, hvor meget arbejde det kræver, for at kunne montere fyret. Typisk monteres pillefyr i områder, hvor der ikke er fjernvarme eller anden oplagt varmekilde, og Roteq pillefyret er derfor en optimal løsning til husstanden. Roteq pillefyret skal monteres i et fyrrum, der er minimum 1,5 X 1,5 meter.

 

Variabler, som spiller ind på prisen for montering, er:

 

  • Rørføring
  • Om der er en skorsten i fyrrummet
  • Et gammelt fyr, der skal fjernes

 

Er korrekt rørføring og skorsten ikke allerede til stede, skal disse også monteres, hvilket vil påvirke prisen. Man kan selv klargøre til det nye pillefyr ved at fjerne det gamle fyr. Er du interesseret i at høre nærmere om montageprisen, inden du bestiller montering, kan du selvfølgelig kontakte KS Bioenergi for et prisoverslag på monteringen.

Hvad koster et Roteq pillefyr i drift?

Et Roteq pillefyr er billigt i drift sammenlignet med andre former for opvarmning. Anskaffelsen af pillefyret er den største udgift, og herefter skal du indkøbe træpiller til at fyre med. Prisen for piller kan variere meget, og dette vil have en effekt på den samlede pris for driften.
Den høje virkningsevne fra fyret er med til at sænke forbruget af træpiller, og Roteq pillefyrets pris inkl. Montering er derfor relativt billigt sammenlignet med andre pillefyr.